Дигитални
ресурсни
центар

Пројекат финансира:

Писање пројеката / Илија Стојановић – експерт за писање грантова

30. 05. 2023.Прикупљање средстава

Оснивач и фундраисинг консултант у А2Ф Цонсултинг – првој агенцији специализованој за услуге профитном сектору и технолошким фирмама.
Стручњак за пројектни циклус са бескрајним ентузијазмом за иновације, стартапове, дигиталну економију и друштвене промене. Својом експертизом прати цео животни пут иновативних идеја – од сирове креативности до одрживих и скалабилних пројеката које сви радо финансирају.
Иако се сматра стручњаком за фундраисинг у најширем смислу, посебно је фокусиран на теме као што су дигитална трансформација, иновације у МСП и корпоративном окружењу, стартуп и иновациони екосистеми, цоммунитy буилдинг, оквири сарадње и модели интеракције између стартапа и корпоративних система.
Добијао грантове за стартап клијенте из Србије, Црне Горе, Хрватске, Украјине, Белгије, Норвешке, Мађарске, Ирске итд.
У прошлости је радио са невладиним организацијама са локалним и регионалним фокусом, промовишући друштвене промене у мултиетничком окружењу јужне Србије. Саветник за фундраисинг Тима за развој и интеграције, портала ИнфоВрањске из Врања, Омладинског образовног клуба АКАДЕМЕИА из Лесковца и АСК-а из Београда.

Коментари

0 Comments